За Нас

Кои сме ние?

Mario Sofa & Bed е семеен бизнес, който предлага изработка на висококачаствени и луксозни меки мебели - дивани, легла, столове и др.

Мебелите по поръчка направени от нас се отличават с уникалност и качество, които не могат да бъдат постигнати при производството на мебели за масова търговия.

В нашето родословие мебелният занаят се предава от поколение на поколение. Съчетаваме професионализъм, опит и качествени материали, за да предоставим на всеки свой клиент перфектното индивидуално решение.

с
mostri

Трима от най-опитните майстори мебелисти

При нас са на разположение трима от най-опитните майстори мебелисти. Някои от тях притежават от над 40 години опит в мебелната индустрия. Нашата отдаденост и високо ниво на работа са това, което прави мебелите ни неповторими.

Разполагаме с множество мостри и каталози на всички компоненти - от краката до дамаската

Ние работи с партньори, чиито продукти са от изключително висок клас. Нашият екип ще ви консултира при избора на материали, съобразявайки вашите индивидуални нужди и визия.

mostri
mostri

Цехът ни е оборудвам с всички необходими машини за изработка или ремонт на всяка мека мебел

Нашите майстори мебелисти ежедневно работят на всички видове машини, необходими за направата на качествени и луксозни мебели.

Контакти
Адрес